Održavanje računarske opreme i sistema, mreža i operativnih sistema kao podloga za aplikativni softver i moderna rešenja u poslovanju. Izvođenje od početka ili preuzimanje postojećih sistema, podržka za VOIP i video nadzor, IOT uređaje i alarmne sisteme. U ponudi je paušalno održavanje koje uključuje redovno, havarijsko i preventivno održavanje.

 

Konsultacije, projektovanje i izvođenje modernih elektronskih sistema u kuću ili poslovno okruženje. Međusobna integracija srodnih tehnologija kao što su internet i mreže, serveri, video nadzor, alarmni sistemi, kontrola pristupa, energetski i baterijski sklopovi, pametne kuće i automatika. Razmena podataka između poslovne aplikacije i web prodavnice.

 

Uslužno unošenje i ažuriranje podataka na web stranicama, za vlasnike CMS prezentacija WordPress, Joomla, Drupal i Magento. Vesti, akcije, artikli u web prodavnici, članci i drugi podaci se unose na osnovu materijala od klijenta u formi tabele ili spiska. Više podataka

 

WEB integracija, izrada i optimizacija prezentacija, web shop, unos i ažuriranje podataka u postojeće projekte i baze podataka.